FOTO  Zrinjski jeste ispao iz Europe, ali je ovaj put igrao nogomet

zrinjski - ludogorets
... zavjesa na još jednu sezonu u Europi mostarskog Zrinjskog. Zrinjski je odigrao šest utakmica, a zabilježio tri remija (Spartak Trnava 1:1, Valletta 1:1 i Ludogorets 1:1 - sve na domaćem terenu), te dva poraza (Spartak Trnava 1:0 i Ludogorets 1:0), kao i jednu pobjedu (Valletta 1:2). Uspješna ili ne teško je reći. Jedino što možemo reći da je ponovno nedostajao onaj mali djelić sreće pa da se napravi taj famozni iskorak u Europi.

Ipak, ako ćemo realno sagledati Zrinjski je u Europi napravio solidan rezultat. Prije svega u šest utakmica primio je "samo" 5 golova, ali je nažalost postigao "samo" 3. Ispao je pošteno govoreći od klubova koji su novčano daleko ispred njega, ali ne samo novčano već i organizacijski kao i sa sasvim "normalnim" stadionima kakav Zrinjskom nedostaje. Znači infrastruktura, novac, igrački kadar... U svakom slučaju ovo je realnost... ali vratimo se mi na jučerašnju utakmicu na Pecari.

Svi su očekivali čudo, ali Ludogorets se ipak postavio tako da se čudo ne dogodi. Zrinjski je krenuo mnogo odlučnije, što je možda i iznenadilo stratega Ludogoretsa, ali u toj odlučnosti nedostajao je onaj napadač koji bi zatresao mrežu Bugara. Mreža Bugara se ipak na kraju zatresla, ali tada je već sve bilo kasno. Bilbija je postigao pogodak za remi i oproštaj od Europe.

Zrinjski je jučer imao vidjeti što mu još nedostaje, a to je stadion. Navijači Zrinjskog predvođeni Ultras-ima pokazali su i još jednom dokazali da su bez premca. Napravili su takvu atmosferu da smo mišljenja da su se brazilski nogometaši koji nastupaju za Ludogorets osjećali kao u Brazilu pa možda je i to razlog remija , a ne nekog iznenađenja.

Na kraju još moramo istaknuti šefa struke Sliškovića koji je u samo par dana vratio igru. Zrinjski jeste ispao iz Europe, ali je igrao nogomet, što baš i ne možemo reći za prošle utakmice koje su Plemići igrali pod vodstvom Ante Miše.

 

HERCEGOVINA.info