Kome smeta utakmica Zrinjski - Hrvatska?!

... prolongirali ovu utakmicu za neko buduće vrijeme. Doduše još nema službenog razloga zbog čega UEFA ne dopušta odigravanje ove utakmice, jer zasigurno ovo nije prvi put da se utakmica pokušava realizirati. Navodno su oba saveza i HNS i NSBiH poslali svoje dopise "potpore utakmice", ali se na kraju uspostavilo da su pojedinci koji sijede u foteljama ta dva saveza dobro oblatili pokušaj odigravanja ove utakmice.

Napominjemo da je reprezentacije Bosne i Hercegovine ukoliko neki ne znaju 11. veljače 2009. godine u sklopu priprema odigrala službenu test utakmicu protiv hrvatskog prvoligaša HNK Rijeka u Rijeci. Također ni za ovu utakmicu nije se unaprijed znalo dva mjeseca, ali je UEFA tu utakmicu odbrila. Razlog je očito da ovaj spektakl nikome nije smetao, dok je očito ova utakmica u Mostaru veliki trn u oku pojedincima.

BiH tu utakmicu izgubila od Rijeke 3:2. Golove za Rijeku su postigli Anas Sharbini (2 gola) i Ahmad Sharbini, dok su strijelci za BiH bili Muslimović i Misimović. Sudac utakmice je bio Bebek.

HERCEGOVINA.info