VIDEO  ZRINJSKI DOVEO DEVET NOGOMETAŠA Bilbija i Filipović pokazali neospornu klasu, Mišković oduševio protiv Kolubare

Robert Mišković
Facebook

Zrinjski je u prijelaznom roku angažirao čak devet nogometaša. Neosporne su kvalitete Nemanje Bilbije i Miloša Filipovića koji su s mostarskim klubom osvajali naslove prvake i imaju kultni status među navijačima.

Mladi vratar Dinko Horkaš neosporno je talentiran što je i pokazao u svojim prvim nastupima za Plemiće. Na poziciju desnog beka stigao je Josip Ćorluka, a dojma smo kako njegovim igrama nije previše zadovoljan trener Mladen Žižović. Strateg Mostaraca u pojedinim susretima na bočnoj poziciji u obrani koristio je Mario Tičinovića i to je samo po sebi signal kako očekuje više od Ćorluke.

Ivan Jajalo pokušat će izboriti svoje mjesto u momčadi u veznoj liniji gdje Zrinjski ima veliki broj kvalitetnih igrača. Radi se o mladom nogometašu kojemu ta činjenica može pomoći da bude u službenom zapisniku za utakmicu.

Toni Tipurić je dijete Zrinjskog i njegov povratak u klub zasigurno je izazvao simpatije među simpatizerima viceprvaka BiH. On konkurira za mjesta u obrani koja je u prvom dijelu sezone bila najbolji dio momčadi.

Ekipi Zrinjskog za vrijeme priprema u Medulinu priključila su se tri nogometaša: Robert Mišković, Miljan Škrbić i Asim Zec. Škrbić je napadač koji još nije maksimalno spreman i s obzirom na formu Kunića može očekivati minutažu kod trenera Žižovića. Poznate su kvalitete Asima Zeca koji je pružao dobre partije u dresu Željezničara, a relativna nepoznanica bio je mladi Robert Mišković.

No, Mišković je bio najbolji pojedinac utakmice s Kolubarom u kojoj je Zrinjski slavio s 3:0. Igrao je drugo poluvrijeme i u 75. minuti postigao fantastičan pogodak. Samo osam minuta kasnije Mišković je ponovno sjajno reagirao i lob udarcem prebacio vratara Kolubare, da bi potom odbijenu loptu u mrežu pospremio Zec.

Mišković je igrom protiv Kolubara pokazao kako se radi o kvalitetnom nogometašu koji bi mogao biti pojačanje Plemića za nastavak sezone. Najzanimljivije detalje sa utakmice Zrinjski – Kolubara možete vidjeti u priloženom videu.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.