Zoran Mamić izbornik? Brat Zdravko govorio o tome i dodao: Dalić nije Copperfield

zdravko mamić

... očito je da će izbornik dobiti priliku nastaviti svoj posao dalje, kazao je Zdravko Mamić u razgovoru za 24sata.

Dodao je kako je u ponedjeljak prije utakmice s Ukrajinom na Facebooku objavio tekst da demantira laži i dezinformacije. U tom nekstu naveo je da idući predsjednik HNS-a treba otići u London i nagovoriti Slavena Bilića da ponovno sjedne na klupu naše reprezentacije.

- On i Branko Ivanković od naših trenera u svijetu imaju najveće kompetencije da u budućnosti vode reprezentaciju. To ne znači da tvrdim kako Dalić nema kompetenciju - kaže Mamić.

Potom se osvrnuo i na HRT-ovu emisiju "Otvoreno" od srijede.

- Zašto sad tema o nogometu? Da se zamagle pravi problemi oko Agrokora. Ta je emisija o našem nogometu bila na razini 14. stoljeća. To je uvijek isto, ponavljanje onih istih mantri, a ja već dvije godine nemam nikakvu funkciju u HNS-u. U Dinamu sam samo savjetnik, a uvijek se priča kako ja sve određujem. Odlučio sam tome stati na kraj - istaknuo je bivši potpresjednik HNS-a.

Naglasio je kako je zastrašujuće da policija gotovo dva mjeseca nakon atentata na njega te napada na trenera Cvitanovića ne izlazi u javnost s nikakvim novim spoznajama. A na pitanje o mogućnosti da njegov brat Zoran postane hrvatski izbornik Mamić je kazao sljedeće: - Zoran izbornik? To neću previše komentirati. Jasno da je u ovakvoj situaciji to nemoguća misija - zaključio je.