Zoran Mamić: Ante Ćorić je bio jedan od najzaslužnijih za našu pobjedu protiv Hajduka

HNK Brotnjo Čitluk - GNK Dinamo Zagreb 1:1

Dan uoči utakmice trener Modrih Zoran Mamić i naš vezni igrač Marko Rog najavili su utakmicu u kojoj su gosti favoriti, ali Modri se imaju pravo nadati.

- Čeka nas zadnja utakmica u europskoj sezoni protiv najboljeg mogućeg protivnika. Privilegija je biti u ovom natjecanju, igrati protiv ovakve momčadi i dat ćemo sve od sebe biti što bolji, a na kraju ćemo vidjeti rezultat. Svjesni smo njihove kvalitete, kako se poigravaju s protivnicima i moramo biti "debelo" iznad svojih mogućnosti za povoljan rezultat - jasno je rekao trener na početku dok slično razmišlja i Marko.

- Igramo s jednom od najboljih svjetskih momčadi i jedva čekamo utakmicu. Oni u svakoj utakmici idu na pobjedu, tako će biti i sutra, a mi vjerujemo da im se možemo suprotstaviti - priča Rog kojeg je, kao i ostatak momčadi, "podignula" pobjeda protiv Hajduka: - Sigurno da nas je napunila samopouzdanjem, ponovno smo prvi i jako je lijepo tako u zadnji trenutak dobiti utakmicu; posebno derbi protiv Hajduka.

Bayern u susret ulazi par dana nakon prvog prvenstvenog poraza ove sezone; je li to dobro ili loše za Dinamo: - Ne mislim da će to previše utjecati na njihovu izvedbu. Imaju dosta problema s ozljedama i suspenzijom, ali svi igrači koji su tamo mogu jednako dobro igrati. Bit će teško jer njihov 25-ti igrač u momčadi je top igrač i spada među najbolje na svijetu.

Dinamo je u prvoj utakmici u Munchenu upisao 5:0 poraz: - Što smo naučili iz te utakmice? Da ne smijemo griješiti jer smo im poklonili prva tri gola iako su oni stvarali šanse i mogli su nešto drugo zabiti. Jednostavno mora biti brži i bolji u svakom segmentu. Želimo dati sve od sebe, pokušati dati više od maksimuma, a hoće li to biti dosta za iznenađenje - vidjet ćemo nakon tekme.

 Što se tiče sastava, kao i često u posljednje vrijeme, pojavilo se pitanje u vezi Ante Ćorića: - Bio je jako dobar protiv Hajduka i jedan je od najzaslužnijih za našu pobjedu. Radi jako dobro, tako se i ponaša i vidjet ćemo - rekao je trener pa nastavio o Marku Pjaci: - On nije u optimalnoj formi kakvu mi, ali i on sam očekuje. Rekao sam već puno puta, normalne su oscilacije kod mladih igrača i vjerujemo da će brzo biti onaj stari Marko Pjaca koji je prevaga u europskim i domaćim utakmicama - zaključio je trener.

GNK Dinamo