Zolj: Naporno radimo na Bjelašnici

Vezni igrač, kojeg su treneri „šetali“ od pozicija na prednjem do zadnjeg veznog, većinu utakmica u kojima je nastupio u prošloj sezoni odigrao je na poziciji stopera.

Dosta dobro je obavio postavljeni zadatak, te je i u ovim pripremnim utakmicama uglavnom na poziciji stopera. Početak priprema propustio je zbog bolesti, koja ga je od terena odvojila na više od sedam dana.

- Bilo je neugodno. Doktori su u jednom trenutku mislili da je mnogo ozbiljnije, ali se na kraju ispostavilo da je riječ samo o trovanju hranom. To me je malo iscrpilo, te sam propustio uvodni dio priprema, kaže Zolj.

Na Bjelašnici je punom pogonu. Zajedno sa ostatkom ekipe trenira dva puta dnevno.

- Uvjeti su dobri na Bjelašnici. Povremeno imamo zimski ambijent, jer kiša kada pada onda je to pravi pljusak. Radimo punom parom i mislim da ćemo maksimalno iskoristit ovaj prvi ciklus na Bjelašnici.

Odigrane su već tri pripremne utakmice. Učinak je dosta dobar.

- Svi se trudimo izboriti mjesto u momčadi. Zbog bolesti nisam bio u Slavonskom Brodu, ali pobjeda nad Osijekom i poraz od Olimpica je dobar učinak na pripremama. Protiv Travnika u petak smo bili zaista dominatniji i trebali smo sa više golova okruniti nadmoć. Mislim da će nam odlična provjera biti dvoboj sa Olimpicom.

fkvelez.ba