Zlatko Dalić najavio pet novih igrača

zlatko dalic

- Tu su mladi i potentni igrači poput Vlašića i Rebića. Moram pojačati konkurenciju na lijevom boku to su Strinić i Leovac koji igraju dobro u svojim klubovima i Barišića iz Osijeka koji se vraća nakon ozljede - rekao je Dalić za N1.

Je li Andrej Kramarić s dva gola Ukrajini kupio mjesto u prvoj postavi?

- Andrej si je kupio mjesto u prvoj ekipi, ali mora to ponavljati. Hvala mu na onome što je bilo, ali gledamo prema onome što dolazi. Nakon Ukrajine je rekao da nije ničiji čovjek.

- Pogodili su me komentari, stalno se prebrojavamo tko je čiji. To je bila moja posljednja izjava i to više neću komentirati. Izjavio je i da nikada nije popio kavu sa Zdravkom Mamićem, no ubrzo se pojavila fotografija koja ga je demantirala.

- To sam rekao figurativno, ali ta se fotografija zločesto pojavila. To je bilo društvo koje se skupilo kod Branka Ivankovića i nakon toga smo održali sastanak s gradonačelnikom Varaždina. No, to se iskoristilo i ide se nisko i zločesto. Ali, to ne govori o meni nego o ljudima koji su to objavili. Zašto bih se ja sramio popiti kavu sa Zdravkom Mamićem?

Utjecaj Zdravka Mamića na reprezentaciju?

- Neću se baviti tim stvarima. Neću to komentirati, trenutno me zanima samo hrvatska reprezentacija.

Dio navijača bojkotira reprezentaciju.

- Razumijem da se svatko bori za nešto, ali kad igra Hrvatska, moraš navijati za nju i bodriti je. Volio bih da se navijači vrate, a navijači da probleme rješavaju na drugi način.

Očekuje li da će reprezentacija uskoro zaigrati u Splitu?

- Ne krijem, ja sam hajdukovac. Ali, kad igra Hrvatska ne možemo se dijeliti po klubovima. Nadam se da ćemo vratiti navijače.

Je li bilo sugestija tko treba igrati u reprezentaciji?

- Nije bilo, neće ih ni biti. Ako se to dogodi, ja odlazim iste sekunde.