Zlatan Ibrahimović odigrao posljednju utakmicu?

ibrahimovic ozljeda

Zanimljivost nam stiže iz MLS lige. Naime, Los Angeles FC upisao je prvu pobjedu nad gradskim rivalom Los Angeles Galaxyjem i pritom izborio finale Zapadne konferencije MLS lige.

Carlos Vela nadigrao je Zlatana Ibrahimovića u divljem derbiju koji je okončan rezultatom 5:3.

Vela, je postigao dva pogotka u prvom poluvremenu za vodstvo LA FC-a 2:0. Pavon je smanjio na samom kraju prvog dijela nakon asistencije Ibrahimovića, da bi na startu drugog sam Ibrahimović zabio za 2:2.

U 59. minuti utakmice u igru je ušao Diomande, što se pokazalo kao ključan detalj u nastavku utakmice. Postigao je dva od preostala tri pogotka LA FC-a, te uz veliku pomoć Vele odveo svoju momčad u finale Zapada.

Ovo je prva pobjeda nad gradskim rivalom u šestoj međusobnoj utakmici koja je u nogometnom svijetu poznata kao El Trafico.

Zlatan Ibrahimović odigrao je možda i posljednju utakmicu u dresu Galaxyja, s obzirom da je njegova momčad eliminirana, a njegov ugovor s momčadi je završio. Spominje se da bi se u siječnju mogao vratiti u Italiju, konkretnije Napoli čiji je predsjednik otvoreno rekao da bi to jako želio, no vidjet ćemo što će odlučiti uvijek nepredvidivi Šveđanin.

LA FC će u finalu Zapadne konferencije igrati protiv Seattle Soundersa, a pobjednik tog dvoboja igrat će protiv pobjednika susreta između Toronta i Atlante.