Žižović: Ne isključujem povratak u Zrinjski

Mladen Žižović
Proteklih dana viđan je i u Mostaru, što je pojačalo špekulacije da se 30-godišnji veznjak vraća Pod Bijeli brijeg, posebno iz razloga što je prvi čovjek kluba Ante Vidačak još prije mjesec dana potvrdio da je "Zrinjski odavno u kontaktu sa Žižovićem i da je njegov povratak moguć", a još više kada se zna da Slaven Musa odavno žudi za igraćem takvog profila.

''U Mostaru sam bio zbog privatnih razloga, a s obzirom da sam u Zrinjskom proveo toliko godina, bilo bi čudno da sam zaobišao stadion'', kazao je za Dnevni list Žižović, nakon još jednog individualnog treninga.

''Ne bih svoj razgovor s ljudima iz Zrinjskog okarakterizirao pregovorima, nego baš tako - prijateljskim razgovorom'', nastavio je 30-godišnji veznjak, piše Dnevni list.

U razgovoru koji je Dnevni list uradio prije nešto više od mjesec dana, na pitanje koliki su izgledi da se vrati u Zrinjski, nije znao odgovoriti.

''Inozemstvo je još uvijek prva opcija, ali povratak u Zrinjski nikada neću isključiti jer to je ipak klub u kojem sam proveo najveći dio svoje karijere. Kontakt s ljudima iz kluba i bivšim suigračima nikad nije prestao, ali nekih konkretnih pregovora još uvijek nije bilo. Volio bih kada bih što prije znao ime novog kluba, ali to ne znači da sam spreman prihvatiti svaku ponudu'', kazao je tada, a čini se da se od tada ništa drastično nije promijenilo.

''Inozemstvo je i dalje prva opcija, tako da ću se strpjeti još neko vrijeme, a ako ne dobijem ponudu koja me zadovoljava, jasno da neću prestati igrati nogomet. Kako sam govorio i ranije, povratak u Zrinjski nikada neću isključiti, ali to ne znači da sigurno dolazim u Mostar ako od inozemnog angažmana ne bude ništa'', rekao je Žižović.