Željko Sentić – kapetan kadeta Neuma

Željko je počeo trenirati u Neumu sa sedam godina. Trenutno je kapetan kadeta koji postižu odlične rezultate za što je uveliko zaslužan i rad trenera u omladinskoj školi Neuma.

- Jako sam zadovoljan sa radom u našoj školi nogometa, imamo jednog od najboljih trenera koji odlično radi. Treninzi su nam jaki i zanimljivi - ističe Željko.

Kadeti Neuma završili su jesenjski dio sezone na prvom mjestu. I u nastavak sezone ušli su odlično zabilježivši u tri kola sve tri pobjede.

- Da, trenutno smo prvi. Prezadovoljni s tim rezultatima jer je sav naporan rad i trud došao na naplatu. Prošlu polusezonu smo bili jesenjski prvaci i nadam se da ćemo uspjeti ostati na vrhu do kraja sezone što bi bio ogroman uspjeh za naš klub - kaže mladi kapetan Neuma i dodaje: - sa svojom igrom sam zadovoljan pogotovo u prvom dijelu sezone, ali uvijek može bolje uz naporan rad i trud.

Svaki nogometaš ima svoj uzor. Zanima nas tko je tvoj uzor?

Moj uzor je Luis Suarez za kojeg smatram da je jedan od najboljih igrača na svijetu.

Kadeti Neuma tako nastavljaju borbu za naslov prvaka, ali i doigravanje. Tko je po tebi najozbiljniji konkurent u borbi za naslov?

- Najveći konkurent za prvaka nam je ujedno i naš najveći rival i susjed HNK Stolac iako mi ne želimo otpisati ni HNK Tomislav. Maksimalno smo oprezni i idemo iz utakmice u utakmicu - ističe Željko.

HERCEGOVINA.info