Željko Malčić: Nadam se da će Gošk slijedeće godine igrati u Premijer ligi

Željko Malčić
...Šibenika i Junaka do Goška. Ono što je zanimljivo u karijeri ovog nogometaša jeste da je u Cibaliu došao iz petoligaša Zrinski iz Tordinaca, i već u svojim prvim nastupima uspio je zabiti pogotke Hajduku i Dinamu.

Evo što je za naš portal HERCEGOVINA.info rekao Malčić o svojoj karijeri, Gošku i očekivanjima u nastavku karijere.

Počela je nova sezona. Gošk je gostovao u Bihaću i završilo je 2:2. Možete li nam prokomrntirati utakmicu?Sem što ste bili dvostruki strijelac, proglašeni ste i za najboljeg igrača utakmice. Da li ste na kraju zadovoljni ishodom?

Zadovoljan jesam, a i u klubu su svi zadovoljni jer kako je krenulo u prvih 20 minuta činilo mi se da ćemo doživjeti potop. Nismo dobro ušli u utakmicu, jeste Jedinstvo bilo agresivno, ali ne toliko da se pojedinci toliko uplaše. U drugo poluvrjeme smo ušli bolje i čvršće smo igrali. Jedinstvo je počelo padati u snazi pa smo iskoristili to i došli do dva pogotka i velikog boda.

U prošloj sezoni bili ste među najboljim strijelcima, a i ove ste sjajno krenuli. Da li je bilo ponuda da pređete u neki od klubova koji se natječe u većem rangu?

Bilo je ponuda prošle zime kad sam bio vodeći strjelac lige, ali to što je bilo nije bilo financiski zadovoljavajuće, ili negdje je klub htio nije trener, a gdje me je trener tražio nije klub stao iza njega. Dobro je i ove sezone krenulo, samo neka se i nastavi tako, ne moram ja zabijati i biti najbolji strjelac. Neka bilo tko zabije iz ekipe samo da na bodovi idu na naš račun, jer na terenu igra ekipa, ne pojedinac tako da bi mi bilo drago da svaku utakmicu golman zabije pogodak ako treba samo da su 3 boda na našem kontu.

Ne tako davno postizali ste pogotke Hajduku i Dinamu. Možete li usporediti igranje za momčadi u 1 HNL sa ovim za Gošk u 1 Ligi FBiH?

Igranje 1 HNL jest teže nego u 1 FBiH, ali ima i ovdje dobrih igrača.

Imate li neke planove za budućnost, da li je to ostanak u Gošku ili nešto drugo?

Za sada sam u Gošku i ne razmišljam o ničem drugo nego samo o ekipi i prvenstvu, te da ove sezone uđemo u PL. Ukoliko dođe kakva ponuda tada ćemo sjesti Uprava i ja te razgovarati o tome.

Evo za kraj neka poruka našim čitateljima i navijačima Goška.

Pozdravljam sve čitatelje, nadam se da ce nas iduce godine pratiti u PL, a navijači i simpatizeri GOšKA neka nas dođu u što većem broju podržati nas sa tribina.

HERCEGOVINA.info