Zdravko Mamić postavio ultimatum: Mirko Marić mora napustiti Široki Brijeg!

Mirko Marić, NK Široki Brijeg, Mirko Marić, NK Široki Brijeg, Dinamo, Zdravko Mamić, nk lokomotiva zagreb, NK Lokomotiva, Mirko Marić, Mirko Marić, videoton, Dinamo
...doznaje ABCportal od izvora bliskih klubu s Pecare. To znači da će Mirko Marić posljednju ovosezonsku utakmicu za matični Široki Brijeg odigrati u nedjeljnom derbiju protiv Željezničara na Grbavici.

Mirko Marić je prije pola godine potpisao sedmogodišnji ugovor s višestrukim prvakom Hrvatske. Još tada je uprava Dinama odlučila ovog 19-godišnjeg napadača ostaviti još pola sezone na posudbi u Širokom Brijegu. No, sada se sve izmijenilo, tako da Marić već početkom sljedećeg tjedna mora u Zagreb.

Po informacijama koje ima ABCportal, Dinamova filijala Lokomotiva je zatražila hitni angažman Marića, na što je popularni Maminho morao reagirati u udovoljiti svom mlađem „bratu".

Odlazak Marića će biti veliki hendikep s obzirom da će Široki Brijeg ostati sa samo dva napadača u nastavku sezone. Napad Širokog Brijega će tako predvoditi dinamovac Filip Mihaljević ili tek oporavljeni mladi Ivan Buhač