Zdravko Mamić napravio darmar na utakmici!

mamić, Dinamo, Dinamo, zdravko mamić dinamo, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Dinamo, Zdravko Mamić, Vlatko Marković, Zdravko Mamić

...protiv slovenskog prvaka Kopra, kada će odigrati prvu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka, dok se uzvrat igra tjedan dana kasnije u Sloveniji. Austrijske pripreme su prošle, dinamovci su se vratili u Zagreb, a novi trener Velimir Zajec definirao je prednosti i mane ove momčadi.

"Nemamo killera! Dečki su prihvatili agresivniju i kompaktniju igru. Mnogo nade polažem u kombinatoriku i pas-igru. U ovim utakmicama smo stvorili puno šansi, a premalo zabili. Slepička radi odlično, ali u završnici je tanak. Sivonjić je naš najbolji strijelac, ali još nije pravi u toj završnici.", ustanovio je Zajec staru boljku Mamićeve momčadi i dodao kakvo je stanje ozlijeđenih, prenosi net.hr.

'Mister promašaj' Ilija Sivonjić trenutno je najraspoloženij strijelac Dinama

"Badelj će protiv Kopra startati od prve minute. Pokazao je na zadnjoj utakmici da izlazi iz krize i za Koper će biti spreman. Tomečak ide na novi pregled i onda ćemo znati. Žao mi je Mandžukića koji je naš najpripremljeniji igrač, no ima ozljedu i za dan, dva bi se trebao vratiti".

Na red je došao i Sammir, vječni talent koji je svojim pristupom igri i izjavama došao na zub navijača.

"Sammir je igrač vrhunske kvalitete. Samo... Od njega tražim kontinuitet. Imam osjećaj da se prelako zadovoljava. Ne živi se od dva, tri poteza. To će morati posložiti u glavi. Ako neće, vjerujte mi da imam recept za njega", nije želio otkriti Zeko što pod time misli.

PIXSELL
Sreća je što je Milan Badelj spreman za Koper

Jasno je po svemu izrečenom da se Dinamova agonija nastavlja. Od odlaska Eduarda u Maksimiru nema vrsnog strijelca. Komično riješenje predložio je sam Zdravko Mamić.

Naime, Maminjo je bio uvjerljivo najbolji strijelac jedne prijateljske utakmice na austrijskim pripremama u kojoj su nastupile šarolike momčadi: S jedne strane Ibrahimović, Štefanić, Zajec, Zo. Mamić, Ćuk, Zd. Mamić, Mlinarić, a s druge Krošnjar, Bukovina, Figenwald, Rubinić, Petrović, Vrbanović, Cvrk.

Maminjova je momčad slavila 12:4, a Zdravko je blistao, zabio je čak pet golova.

"Kako igram, kako zabijam! Pet komada sam zabio, tri namjestio, jednog su mi poništili; Zeko, ne brini, napokon dobivaš rasnog centarfora!", prenosi Jutarnji Mamićev komentar na blistavu partiju kakvu, nažalost, već dugo nismo vidjeli od nekog Dinamovog strijelca.


Net.hr/JL/T.H.