FOTO/VIDEO  ZBOG JEDNE LJUBAVI Torcidin hit u samo četiri mjeseca preslušan milijun puta!

Žan Ojdanić, Torcida, oproštaj, HNK Hajduk, navijači, Torcida, Torcida, Zagreb, Hajduk, Torcida, torcida hajduk
Suvišno je pisati o bezuvjetnoj ljubavi navijača prema klubu koji predstavlja način života, opredjeljenje i smisao kod mnogih Splićana, Dalmatinaca, Hrvata...

Najstarija navijačka skupina u Europi - Torcida, 67 godina nanovo oduševljava svojim koreografijama, pjesmama i homogenim djelovanjem koje se možda najbolje očitovalo kod projekta "Naš Hajduk".

U toj euforiji, prije nešto više od četiri mjeseca, Torcida je na YouTube plasirala hit za koji nije ni slutila da će već za nekoliko dana hipnotizirati širu javnost. Radi se o pjesmi pod naslovom "Zbog jedne ljubavi", koja je u vrlo kratkom roku kod mnogih postala ton zvona na mobitelima, na Facebooku se masovno dijelila, a na Poljudu je sada glavni fitilj za podizanje atmosfere. Gotovo je istisnula pjesmu Vinka Coce "Kada umren umotan u bilo". U nadnaravnoj atmosferi rasprodani Poljud protiv Evertona grmio je "Zbog jedne ljubavi", a kroničar Bijelih, Zadranin Jure Karamarko uočio je zanimljivu činjenicu koju je i podijelio na svojem Facebook profilu.

"Zbog jedne ljubavi" na YouTubeu je u četiri mjeseca pregledana više od milijun puta, a pozitivno je ocijenjena čak devet tisuća puta. Statistički gledano, svaki dan preslušana je osam tisuća puta.


"Od 2000. godine pratim navijački pokret u Hrvatskoj i čini mi se u tih 17 godina nijedna navijačka stvar nije probila milijun slušanja u 120 dana. Naručene navijačke stvari, pogurane od Konzuma, Ine, Ožujskog i ostalih, napravljene u svrhu podizanja masovnih euforija u kockastom, ne računam. Znači samo ove prave melodije nastale od srca", napisao je Karamarko.

Index.hr