FOTO  Završen ovogodišnji Međugorje Cup 2018.

zrinjski atalanta

... Italije, Švedske, Slovenije, Crne Gore... U uzrastima od 2003. do 2009. godišta mali nogometaši su pokazali svoje zananje i baratanje nogometnom loptom. 

U uzrastu onih najmlađih najviše je pokazao zagrebački Dinamo. Kod dječaka rođenih 2009,. godine u završnicu su se plasirale ekipe GNK Dinamo i NK Arbanasi. Dinamo je slavio rezultatom od 13:0. U borbi za treće mjesto odigrala se utakmica između NK Adriatic iz Splita i HŠK Zrinjski Mostar. Na kraju slavio je Adriatic sa 4:3 i osvojio treće mjesto.

1. GNK Dinamo Zagreb (HRV)
2. NK Arbanasi Zadar (HRV)
3. NK Adriatic Split (HRV)
4. HŠK Zrinjski Mostar (BIH)

Uzrast 2008. svoje finale su odigrali mali nogometaši NK GOŠK Dubrovnik i NK Arbanasi iz Zadra. Na kraju su slavili mali nogometaši Arbanasi pobjedu od 4:0 i osvojili ovaj turnir kod godišta 2008. U borbi za treće mjesto našli su se nogometaši NK Opatija i NK Union. U regularnom tijeki utakmice rezultat je glasio 0:0, a nakon izvođenja jedanaesteraca rezultat je glasio 6:5 za Opatiju.

1. NK Arbanasi Zadar (HRV)
2. NK GOŠK Dubrovnik (HRV)
3. NK Opatija(HRV)
4. NK Union Podstrana Split (HRV)

Kod 2007. godišta u finalu su se našli splitski Hajduk i NK Zadar. Bolju igru prikazali su mali nogometaši Hajduka te slavili pobjedu od 5:1. U borbi za treće mjesto su se sastali NK Široki Brijeg i NK Željezničar iz Slavonskog Broda. Na kraju minimalnu pobjedu od 1:0 su slavili mali nogometaši iz Slavonskog Broda.

1. HNK Hajduk Split (HRV)
2. NK Zadar (HRV)
3. NK Željezničar Slavonski Brod (HRV)
4- NK Široki Brijeg (BIH)

Kod 2005. godišta finalnu utakmicu su odigrali nogometaši talijanske Atalante i Širokog Brijega. U zanimljivoj utakmici slavili su pobjedu od 1:0 mladi nogometaši iz Bergama. U borbi za treće mjesto odigrana je utakmica između nogometaša NK Dubrava TK iz Zagreba i NK Marsonia iz Slavonskog Broda. Rezultat je glasio 1:1, a nakon izvođenja jedanasteraca rezultat je glasio 4:2 za nogometaše Dubrave.

1. FC Atalanta BC (ITA)
2. NK Široki Brijeg (BIH)
3. NK Dubrava TC Zagreb (HRV)
4. NK Marsonia Slavonski Brod (HRV)

Nogometaši rođeni 2003. godine svoje finale su imali HNK Tomislav i FK Mladost. Utakmica je završila rezultatom 1:1, da bi nakon izvođenja jedanasteraca rezultat glasio 5:4 za Mladost. U utakmici za treće mjesto slavili su mladi nogometaši iz Švedske. Ekipa Huise IF Malmo pobjedila je rezultatom 1:0 ekipu FK Famos FP.

1. FK Mladost Podgorica (CG)
2. HNK Tomislav Tomislavgrad (BIH)
3. Huise IF Malmo (SVE)
4. FK Famos FP (BIH)

HERCEGOVINA.info