Zašto iz Zrinjskog, prvaka države Sušić nije pozvao nikoga u reprezentaciju

Nije Pape trebao zvati veznjaka Bilih jer u ovom trenutku, objektivno, ima barem pet boljih igrača koji bi u reprezentaciji mogli nešto i odigrati, a ne samo slikati se i pripremati za ozbiljniji transfer.

Izbornik u Brazil neće voditi Semira Štilića, Miroslava Stevanovića, Adnana Zahirovića, Edina Cocalića... Mogli bismo nabrajati još, mogli bismo se zapitati zašto iz Zrinjskog, našeg najboljeg tima i prvaka države, makar kao neku vrstu nagrade, nije pozvao baš nikoga...

Sušić mlađi odigrao je poluvrijeme protiv Egipta u onom nesretnom porazu ne pokazavši ništa posebno, kao uostalom i ostatak tima. Njegova preporuka su navodni dobri nastupi u osrednjem splitskom timu koji nije ništa bolji od većine bosanskohercegovačkih premijerligaša, a oni u Brazilu izuzev golmana Asmira Avdukića, neće imati svoje predstavnike.

Mogli bismo se zapitati zašto iz Zrinjskog, našeg najboljeg tima i prvaka države, makar kao neku vrstu nagrade, nije pozvao baš nikoga...
Mjesto se, pak, moralo pronaći i za Senijada Ibričića. Njegova je karta za Brazil valjda rezervirana dan nakon utakmice s Egiptom. Zbog koga i zbog čega, znamo svi.

Nekako je najčudnije što na listi igrača nema Miroslava Stevanovića i Adnana Zahirovića jer oni su dugo sa izbornikom živjeli ''u ljubavi''. Posebno se to odnosi na bivšeg nogometaša Čelika jer on u dresu s državnim grbom nije odigrao loš meč. Oni će priliku za mundijalske nastupe čekati u nekakvim drugim, za njih boljim vremenima. Jer, mjesto za Sušića mlađeg moralo se pronaći, na ovaj ili onaj način.

I na kraju nešto dobro. Stručni stožer u Brazilu će pojačati Elvir Rahimić. On će kao neka vrsta savjetnika boraviti sa Zmajevima. Kad već Papetu ne treba u ekipi, dobro je imati ga uz momčadi.

izvor: Radio Sarajevo