Žani Buhovac: Imamo vrlo kvalitetnu ekipu

Kao što je u prijašnjeg razgovoru spomenuo predsjednik kluba Zdravko Čagalj, MNK Comunicare je promijenuo ime u MNK Zrinjski, a za šefa struke izabran je Žani Buhovac.

Već smo spomenuli da od ove godine kreće zajednička premier liga bih ( NFS BiH i FS RS ) trener Žani Buhovac vidi ekipu Zrinjskog u vrhu:

"Dosta klubova u novoj ligi je za nas nepoznato. Po onome što mi imamo, po kvaiteti i odabiru igrača možemo reći da smo ostali u ligi federacije bili bi među prve tri ekipe. Pošto klub nije mlad, ekipa je na okupu već 3-4 godine, samo je došlo do promjene imena iz Comunicare u MNK ZRinjski. Samo ime Zrinjski nam govori da je to klub sa velikim ambicijama, a i navijači su navikli da su samo zadovoljni titulom, tako da ove godine idemo da osovojimo titulu.", kazao je za HERCEGOVINA.info trener MNK Zrinjski Žani Buhovac.

I na kraju razgovora Buhovac je pozvao Ultrase da prate MNK Zrinjski:
"Mali nogomet slabo je popraćen u Mostaru, skoro nikako se ne prati. Ja se nadam da će ime Zrinjski privući ljubitelje malog nogometa, a također i naše navijače Ultrase , te ih ovim pozivam i da nam budu dodatni motiv."

HERCEGOVINA.info