Zabrana ulaska u EU: Navijači Dinama vraćeni u Hrvatsku!

Očito su slične naredbe imali i policajci u jutarnjem vlaku iz Zagreba za Maribor. Naime, osim karte za vlak, nastavak putovanja od Dobove do Maribora jamčila je tek ulaznica za utakmicu ili akreditacija.

U centru grada primjetili smo policiju, ali bez posla... Hotel Habakok bila je idelana lokacija za 'modre. U podnožju Pohorja imali su prijeko potreban mir. Nije bilo žicara, vikend navijača i ostalih redovitih posjetitelja kada Dinamo igra u Europi. Ante Čačić otpremio je nakon ručka igrače na odmor, a on sam je potražio trenutak za sebe.

- Sve je u redu. Čekamo utakmicu i znamo što nam je za činiti. Sastav? Nisam ga rekao niti igračima, pa nema smisla da ga sada kažem vama - bio je kratak trener Dinama.

Međutim, saznali smo kako je Ante Rukavina ispao iz sastava. Na lijevoj strani veznog reda trebao bi istrčati Luis Ibanez koji je na toj poziciji solidno igrao protiv Zagreba, dok će na onoj desnoj ordinirati Duje Čop.

Malo kasnije trener je odveo igrače u šetnju. Društvo im je činio zaštitar, ali za to nije bilo potrebe. Domaćini u Habakuku su bili iznimno prijateljski i srdačno raspoloženi. Znaju Slovenci koliko im je Dinamo ostavio unazad par sezona.

Jutarnji.hr