Wagner: Često smo pobjeđivali u Vrapčićima

Brazilac Wagner, čiji je brat Bajano dva puta zabio protiv Tuzlaka, vjeruje da će se tradicija dobrih partija Širokog u Vrapčićima nastaviti.
- Odigrali smo protiv Slobode puno bolje nego u prethodnim utakmicama, rekao je Wagner, vraćajući se na duel s Tuzlacima, protiv kojih je Široki zabio prvi i drugi prvenstveni gol u dosadašnja četiri proljetna kola. Na taj način kupilo se malo mirnoće pred gostovanje u Vrapčićima koje će sigurno biti zahtjevno - Široki ima prednost jednog gola, no zbog činjenice da se na trofej čeka od 2007. i momčad trenera Marijana Bloudeka je pod pritiskom. Wagner pak vjeruje da je tradicija dobrih partija Širokog na terenu Rođenih jedan osjetan dodatak njihovom samopouzdanju.
- Da, to je sigurno naša prednost, često smo pobjeđivali u Vrapčićima. Sada imamo dobar rezultat iz prvog susreta, ali svejedno ponovno moramo igrati ofenzivno i pokušati zabiti gol što prije.

Veležovu taktiku ne može prozrijeti, no vjeruje da Mostarci neće srljati.
- Oni mogu čekati, ne vjerujem da će se baš od samog početka do kraja otvoriti. Jer znaju da ako mi postignemo gol, oni moraju dati tri.
U Širokom je atmosfera sigurno bolja nego je to bila nakon prethodne četiri utakmice, no i ovog puta ima detalja koji kvare ukupnu sliku. Problem su izostanci, a bit će ih i ovog puta. Dino Ćorić nema pravo nastupa zbog kartona, Ivica Džidić i dalje je ozlijeđen, takvih problema ima i Mladen Jurčević, dok je Jefthon zbog visoke temperature preskočio Slobodu, a upitan je i za Velež. Goran Zakarić zbog bolesti jedno vrijeme uopće nije trenirao, no za vikend je barem sjedio na klupi.

Dnevni list