Vjerujem u ovu momčad, sezona sigurno nije izgubljena

Vjerujem u ovu momčad, sezona sigurno nije izgubljena

”Želim se zahvaliti upravi na ukazanom povjerenju. Istina, momčad je trenutačno u nezavidnoj situaciji, nalazi se u donjem dijelu ljestvice. Međutim, da ne vjerujem u individualnu i momčadsku kvalitetu ovog igračkog kadra, sigurno se ne bih prihvatio ovog posla”, izjavio je novi trener NK Široki Brijeg Toni Karačić.

Podsjećamo, Široki Brijeg je u nedjelju na Pecari izgubio 1:3 od Tuzle City nakon čega je trener Denis Ćorić podnio ostavku, a klub je ekspresno na njegovo mjesto istu večer postavio Tonija Karačića, dugogodišnjeg šefa Škole nogometa NK Široki Brijeg i bivšeg izbornika U-19 BiH.

”Uvjeren sam kako mogu svojim radom, kvalitetnom suradnjom sa svojim tručnim stožerom, podignuti ovu momčad na jednu optimalniju razinu i vratiti u gornji dio tablice. Siguran sam kako nam treba samo jedan pravi poticaj, jedan kvalitetan rezultat, zašto ne odmah u 1/16 finala Kupa BiH protiv Budućnosti u Banovićima za početak pozitivne serije i povratak u sami vrh bh. nogometa. Ne treba klonuti, sezona sigurno nije izgubljena. Ima još mnogo utakmica odigrati do kraja. Ova kriza ne mora biti nužno loša. Vrijeme je da izvučemo pouke i krenemo naprijed. Ponavljam, vjerujem u ovu momčad”, kazao je za klupsku Facebook stranicu novi trener NK Široki Brijeg Toni Karačić uoči današnjeg prvog treninga s momčadi.

Dosadašnji šef Škole nogometa na čelo stručnog stožera NK Široki Brijeg vraća se nakon punih devet godina i sezone 2009./2010. kada je bio viceprvak države.

Njegov stručni stožer činit će Jure Ivanković (pomoćni trener), Nenad Džidić (trener vratara) i Frano Hrkać (kondicijski trener)./HMS/