Više od 40 stupnjeva na utakmici u Čapljini: Dva nogometaša dobila sunčanicu

Više od 40 stupnjeva na utakmici u Čapljini: Dva nogometaša dobila sunčanicu

Čapljina i Budućnost u subotu su odigrali utakmicu prvog kola nove sezone Prve lige FBiH.

Na kraju je završilo 0:0, a susret je odigran na više od 40 stupnjeva, što je svakako otežalo posao nogometašima, ali i službenim osobama.

I jedni i drugi su posebno istaknuli visoku temperaturu, a deblji kraj su na kraju izvukli dvojica nogometaša domaćeg tima.

"Mile Pehar i Andrej Đurić su dobili sunčanicu. Povraćali su čitavu noć poslije utakimice. Uvijesti su bili nehumani", kazao je trener Čapljine Dragan Radović.

Veliku vrućinu koja je vladala u Hercegovini istaknuli su i iz gostujućeg tima.

"Imali smo teško gostovanje u Čapljini po teškom vremenu gdje je bilo +40 stupnjeva. Ako uzmemo u obzir da je otvaranje prvenstva i da smo igrali protiv dobre ekipe s ovim bodom smo zadovoljni. Što se tiče utakmice mislim da je bila tvrda gdje su obje ekipe imale svoje šanse, ali se ne mogu oteti dojmu da smo bilo bliži pobjedi jer imali smo i stativu. Zahvalio bih se domaćinu na korektnosti i istaknuo bi dobro i objektivno suđenje sudija na samoj utakmici. Pozivam sve navijače da nas podrže u subotu protiv Goražda i da s pobjedom u toj utakmici ovjerimo današnji bod", kazao je kapetan Banovićana Denis Mujkić.

sportsport.ba