VIDEO Za ovog igrača Zrinjskog nema odmora! | Hercegovina.Info

VIDEO  Za ovog igrača Zrinjskog nema odmora!

Za ovog igrača Zrinjskog nema odmora!

Iza nas je prva polusezona Premijer lige BiH. Jedan od pretendenata za sami vrh, HŠK Zrinjski, podbacio je u prvih 19 kola te je godinu okončao na petoj poziciji s pet bodova zaostatka za vodećim Sarajevom.

Kako doznaje Hercegovina.info, polusezona nam donosi niz kadrovskih promjena, a čistka je započela sporazumnim raskidom s Ivanom Lendrićem, a uskoro se očekuje i službena potvrda povratka s posudbe Jasmina Čelikovića.

Najzvučnije pojačanje ove sezone stiglo je u jeku prvenstva. Luis Ibanez, Argentinac koji je karijeru gradio, između ostalih, u Boca Juniorsima, zagrebačkom Dinamu, Crvenoj zvezdi i Trabzonsporu, trebao je pojačati konkurenciju na boku i beku.

S obzirom da je od srpnja bio bez kluba, individualne pripreme nisu uspjele uhvatiti momčadski ritam te je u nekoliko kola zbog ozljede bio van pogona. Ipak, Lucho je pokazao da se ne radi o još jednom "uhljebu", o čemu smo već pisali.

https://twitter.com/hercegovinainfo/status/1205052528964067329

Radi se o igraču koji donosi prevagu na terenu, a svojim pristupom može biti primjer i ostalim suigračima. Iako je većina na odmoru, Lusi Ibanez je već krenuo loviti formu trčanjem u večernjim satima na zagrebačkim ulicama na svega šest stupnjeva.

https://www.hercegovina.info/vijesti/sport/nogomet/analiza-igracki-uhljebi-najveci-teret-zrinjskog-178015