VIDEO  Vrgorački Pele zabio golčinu

juventus rasizam sissoko, pogodak, liga mz, KUP BIH
Utakmica je završila pobjedom nebeskoplavih od 4:1.
Pri rezultatu 2:1, u vrlo napetoj atmosferi na terenu i gledlištu pao je jedan nesvakidašnji gol, bolje reći golčina,koji će zasigurno ući u najuži krug kandidata u izboru za 'gol sezone'.
Dragan Stanković izvodio je korner, vratio loptu unazad prema Antoni Bebiću, njemu je lopta malo pobjegla ali je stigao kod aut linije i vratio je nazad vrataru Elvisu Perkoviću koji je štopao na devet metara, pogledao prema naprijed a onda nogom ispucao preko cjelog igrališta u protivnički šesterac. Lopta je letjela zrakom preko cijelog terena, negdi iskosa s lijeve strane na pet metara od protivničkon gola kretao se je Dule Martinac, lopta je padala iz zraka i kad je pala negdje u visini njegove glave, Dule se je bacio u zrak i iz vodoravnog položaja na toj visini prekrasnim škaricama punom nogom zapucao loptu koja je odsjela u protivničkom golu u 90 dok je golman samo nemoćno stajao u čudu.




Bilo je kroz proteklih 15-ak godina jako puno prekrasnih pogodaka u vrgoračkoj dvorani, vidjeli smo sjajne Alajbegove 'škarice' i u tekućem prvenstvu, no ovo je ipak bio najljepši gol ikada postignut u vrgoračkom Domu športova. Stoga ne čudi petominutni 'standing ovation' za kapetana nebeskoplavih koji je sličan pogodak postigao i prije dvije sezone (op.a. protiv Inera na Gripama u porazu 4:5 u sezoni 2007/08). Na krilima tog gola stigao je i četvrti dvije minute kasnije - presječena lopta dolazi do Maida Ramića čiji udarac Didović brani, a na odbijanac natrčava Kraljević i s ruba šesterca probija gostujućeg vratara za povećanje vodstva nebeskoplavih na 4:1.

VRGORAC: Perković, Kraljević, Markotić, Crnalić, Rakušić, Stanković, Ma.Ramić, Bebić, Ademi, Martinac, Mi.Ramić, Herceg; TRENER: Mirko Vrcan

hmnkvrgorac.blog.hr/ljportal