VIDEO  Uletjeli na teren pa tukli i ganjali igrače

navijački neredi
Iako se hrvatski političari uvijek pozivaju na Englesku kada je riječ o rješavanju problema s huliganima, oni uopće ne bi smjeli nikome biti uzor. Nema sezone na 'Otoku', a da se na samom travnjaku ne vide ružne scene bez obzira na rigorozne zakone, a još je gore van stadiona daleko od očiju javnosti.

Na Hillsborough stadionu Sheffield je dočekao Crystal Palace, a samo se je jedna momčad mogla spasiti. Gostima je odgovarala i neodlučeno i tako je bilo (2:2). Nakon utakmice uslijedilo je slavlje igrača Crystala koji su izborili ostanak unatoč tome što im je tijekom sezone oduzeto deset bodova. Njihovom veselju pridružili su se i njihovi simpatizeri, ali to se nije svidjelo drugoj strani.

Navijači domaće momčadi uletjeli su također na travnjak i počeli naganjati gostujuće igrače, a prije svih braniča Clinta Hilla koji je dobio nekoliko udaraca. Spas je pronađen u tunelu stadiona. Divljanje pristalica Sheffielda nastavilo se je i van stadiona, a FA sigurno neće biti blag prema klubu koji je upravo potonuo u treći razred engleskog nogometa.

Kraj utakmice i ulazak navijača na travnjak

tportal