VIDEO  Svijet obišao video dječaka kako puši na utakmicu, ali ovome se nitko nije nadao

dječak, navijači, pušenje, Turska

Kamere su tijekom prijenosa utakmice uhvatile dječaka taman dok je uvlačio dim. Postao je prava atrakcija, a zatim je uslijedio obrat.

U tijeku je bila humanitarna utakmica Bursaspora i Fenerbahčea. Režiser je, što je normalna praksa, u jednom trenutku u prijenos ubacio kadrove publike.

A na tribinama – šok: kamera je ulovila navijača Bursaspora, na prvi pogled dječaka od možda 13-14 godina, kako uvlači dim cigarete. Ironično, cilj humanitarne akcije bio je, između ostaloga, skupiti novac za liječenje djece.

Neobična situacija učas se proširila internetom, a društvene mreže dobile su novi instant-hit. Ne kaže se bez veze u narodu da netko ''puši kao Turčin'', vjerojatno je prva asocijacija mnogima kada vide dječaka kako strastveno uvlači dim poput iskusnog pušača.

https://www.youtube.com/watch?v=8vdFNBIvLu4#action=share

Međutim, pojavila se i pozadina priče. Turci su se bacili u potragu za identitetom slučajne internetske zvijezde, a ispalo je da je ''dječak'' zapravo 36-godišnji muškarac neobično mladog izgleda. Dječak pored njega nije ni prijatelj ni školski kolega, nego – njegov sin, prenosi Gol.hr.

U svakom slučaju, ''dječaku'' prijeti i kazna zbog pušenja na mjestu na kojem je to zabranjeno. Tribine u Turskoj formalno spadaju u tu kategoriju, pa bi ga mogla sustići kazna od stotinjak kuna. Ako ga opale po džepu, ostaje mu utjeha da je njegov Bursaspor pobijedio Fener s 2:1.

dječak,navijači,pušenje,Turska