VIDEO  Spiderman vrhunski skinuo paučinu iz rašlji

Spiderman vrhunski skinuo paučinu iz rašlji
Utakmica između Newcastle Uniteda i Barnsleyja riješena je u 42. minuti kada je gostujući vratar Luke Steele dobio crveni karton. Nakon toga je bilo samo pitanje koliko će komada Svrake ubaciti u suparničku mrežu.

Barnsley je izdržao sam tri minute, a tada je Peter Lovenkrands postigao gol iz jedanaesterca. Prava golijada uslijedila je početkom drugoga poluvremena – Lovenkrands je opet zabio u 48. minuti, Danny Guthrie dvije minute kasnije, a tada je potez utakmice izveo Jonas Gutierrez.U 60. minuti je Argentinac preciznim i jakim udarcem pogodio rašlje suparničkih vrata, a onda je uslijedila jedna od najoriginalnijih proslava u posljednje vrijeme na nogometnim terenima. Gutierrez je odnekud izvadio masku Spidermana, stavio na glavu i navijače na St. James Parku počastio svojim posebnim načinom slavlja kakvo se ne viđa tako često.

Do kraja dvoboja Guthrie i Kevin Nolan su do vrha napunili mrežu Barnselyja, za kojeg je u 83. minuti počasni gol zabio Daniel Bogdanovic. No, potez dana, tjedna ili čak i mjeseca pripao je maštovitom Gutierrezu.

Net.hr|