VIDEO  Rakitić predstavljen navijačima Seville!

Rakitić, koji je potpisao četiri i pol godišnji ugovor, je i ranije imao puna usta zadovoljstva dolaskom u Sevillu, a slične je riječi ponovio na predstavljanju u klubu koji je godinama pri vrhu španjolske Primere, te je dva puta unatrag pet godina osvajao naslov pobjednika Europa lige (nekadašnjeg Kupa UEFA-e).

"Mogu reći da sam ovim transferom ispunio san. Došao sam u iznimno jaki klub, u kvalitetnu ligu, te se nadam da ću svojim igrama ispuniti vaša očekivanja", rekao je hrvatski reprezentativac i nastavio:

"Tek sam dan-dva u gradu i klubu, pa mi je teško konkretno govoriti. No, znam od ranije da je ovo kvalitetna momčad, da ima puno sjajnih pojedinaca s kojima je čast igrati. Čelnici kluba su me lijepo primili, a mogu odmah reći da u klubu vlada ugodna, obiteljska atmosfera. Meni je drago što sam postao dio te obitelji."

Rakitić je dodao:

"U dobroj sam formi. Nadam se da ću vrlo brzo pokazati treneru da je dobio kvalitetnog igrača, te da ću odmah igrama pomoći u lovu na dobre rezultate", završio je hrvatski reprezentativac.

dnevnik.ba