VIDEO  Pogledajte preokret Petrića i Nistelrooya u tri minute!

Pogledajte preokret Petrića i Nistelrooya u tri minute!
Kako sada stvari stoje, sve je još otvoreno i momčadi će prolaz u polufinale tražiti u uzvratima. HSV je pobijedio Standard 2:1, a prvi pogodak za njemački sastav zabio je Mladen Petrić iz jedanaesterca u 42. minuti.



Petrić je tim golom anulirao vodstvo gostiju iz 31. minute kada se među strijelce upisao Mbokani i zaprijetio senzacijom usred Hamburga.



Hrvatski reprezentativac okrenuo je tijek susreta golom prije odlaska na odmor, a ulogu favorita na Nordbank Areni opravdao je Ruud van Nistelrooy samo tri minute kasnije. Petrić je imao vrlo zapaženu ulogu sve do 72. minute kada je zamijenjen.




Fulham je pobijedio Wolfsburg 2:1, golovima u drugom poluvremenu.



Engleze je prekrasnim potezom u 58. minuti doveo prvi strijelac Fulhama Bobby Zamora, a na 2:0 povisio je Duff u 63. Poraz Nijemaca ublažio je Madlung u 89. minuti.



U prvom poluvremenu mreže su mirovale i na Mestalli, no, u nastavku gledatelji su vidjeli četiri gola, a utakmica između Valencije i Atletica završila je 2:2. Atletico je dva puta vodio golovima Forlana i Lopeza, a strijelci za Šišmiše bili su Fernandes i Villa. Valencija će, kako se čini nakon prvih utakmica, imati najteži posao za prolaz u polufinale.



Liverpool je u Lisabonu poveo golom Aggera u 9. minuti, međutim kola Redsa su krenula nizbrdo kada je u 31. minuti isključen Babel.



Liverpool se držao do poluvremena, no u nastavku utakmice je primio dva gola. Oba iz kaznenih udaraca i oba je zabio Cardozo, u 59. i 79. minuti.
Net.hr