VIDEO  Pogledajte najveće kikseve engleskih vratara

nogomet, Grude, nogomet, Sloga Ljubuški, nk grude, nogomet, nogomet, Europska liga, unirea, HNK Čapljina, NK Bigeste, nk sloga, liga mz, Ljubuški, HNK Čapljina, nk sloga, HNK Brotnjo, hnk kupres, HNK Grude, pogodak, nogomet, ep, nogomet, Travnik, namještanje utakmica, milan, talijanska liga, nogomet, nogomet, španjolska liga, Hajduk, Dinamo, RNK Split, malonogometni turnir, malonogometni turnir, dario župarić, Cibalia, Vatreni, mali nogomet, mali nogomet, mali nogomet, safet altić, italija, namještanje utakmica, Marko Bošković, malonogometni turnir, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Stolac, malonogometni turnir, nogomet, Rama, turnir, turnir, Stolac
Prvi golman Engleske sam si je ugurao loptu u mrežu, a otočki mediji dan kasnije krenuli su u hajku na nesretnog Roberta Greena. Prisjetili su se i najvećih vratarskih kikseva, a njih je u povijesti engleskog nogometa bilo jako puno, a sve to donosi tportal.hr.

1. Peter Shilton na SP-u 1990. u utakmici za treće mjesto protiv Italije nije vidio da mu sleđa dolazi Roberto Baggio, koji mu je ukrao loptu i u nastavku akcije zabio. Italija je uzela broncu pobjedom 2:1.

Shiltonova glupost

2. Na SP 2002. proslavio se je David Seaman kada mu je u četvrtfinalu Ronaldinho zabio sa 40 metara, a 'gordi Albion' je ispao sa 2:1.

Seamanov gol

3. U kvalifikacijama za Euro 2008. u Maksimiru je Hrvatska sa 2:0 svladala bahate Engleze, a drugi gol je postigla 'krtica' koja je prevarila Paula Robinsona.

Krtica na Maksimiru

4. Na Wembleyju je Hrvatska stigla do druge pobjede u kvalifikacijama za Euro 2008. Niko Kranjčar je iz daljine iznenadio Scotta Carsona.

Carsonova žabica

5. U ugledno društvo u subotu je ušao i Robert Green koji si je gotovo sam utrpao loptu u mrežu koju je uputio Dempsey.

Lopta kao vrući krumpir

Autor: D. S./tportal.hr