VIDEO  Mourinho puk'o i plakao kao kišna godina!

Nakon što je s Interom poharao Italiju i Europu, José Mourinho zaključio je jedno poglavlje u svojoj trenerskoj karijeri. Trostruka kruna je klupskih vrh vrhova i Portugalac je shvatio da je vrijeme za nove izazove.
"Odlazim, s Interom nemam više što osvojiti", rekao je danas vjerojatno najbolji europski trener nakon finala Lige prvaka i u glavi već prelomio odluku o odlasku sa San Sira.

Otišao i korak dalje, pa se nakon finala počeo pozdravljati sa svojim bivšim igračima. Jednu posebno emocionalnu scenu uhvatile su i kamere, kada se Mourinho ispred klupskog autobusa odlučio pozdraviti s jednim od gazda svlačionice Marcom Materazzijem.

Portugalac je 'poletio' u zagrljaj 37-godišnjem braniču i pustio suzu. Marco ga je čvrsto stisnuo pokazavši koliko je značio igračima Intera. Klupsko osoblje pokušalo je utješiti neutješnog Mourinha, no u suzama pobjegao u svoj automobil.

To je definitivno bio znak da odlazi u Real Madrid, a španjolski mediji već su ga stavili na klupu Kraljevskog kluba dodijelivši mu godišnju plaću od 10 milijuna eura. No, čini se da ipak neće sve ići tako glatko.

U utorak su radnu večeru imali gazda Intera Massimo Moratti i portugalski trener, nakon koje je čelni čovjek Nerazzurra izjavio kako još ništa nije gotovo i da su pregovori tek počeli. Znači li to da će Mourinho ostati u Milanu? Čisto sumnjamo, pogotovo nakon ovih dirljivih scena. Net.hr