VIDEO  Mourinho nazvao Balotellija kurvinim sinom!

Mourinho nazvao Balotellija kurvinim sinom!

Mladi je tamnoputi Talijan u igru ušao u 75. minuti umjesto Milita, ali niti u 15 minuta nije uspio ispoštovati zadaće koje je od njega zatražio trener. Nakon što svog igrača nije ispratio u jednoj defenzivnoj akciji, Portugalac je izgubio strpljenje te mu na španjolskom jeziku povikao "hijo de puta (kurvin sine)". Emisija je taj detalj s Mourinhom u kadru pokazala, a psovka se jednostavno dala iščitati s njegovih usana.

Zbog nezalaganja su protiv 20-godišnjeg napadača počeli skandirati i navijači. Balotelli im je odgovorio neprimjerenim gestikulacijama, a na izlasku s terena u svlačionicu demonstrativno je bacio klupski dres, nakon čega ga je u tunelu prema svlačionici, uz zgražanje Barceloninih nogometaša, napao Marco Materazzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uredništvo iste emisije, vrlo popularne u Italiji, Balotteliju je nakon tog dvoboja uručilo "Nagradu sramote", trofej koji svake godine dolazi u ruke nogometaša iz Serije A koji se u javnosti ističe isključivo po lošem. Balotelli ju je prihvatio bez primjedbi, a na pitanje reportera hoće li na ljeto napustiti klub odgovorio je širokim osmijehom.

U petak ujutro Balotelli je normalno trenirao na jutarnjemu otvorenom treningu sa suigračima. Isti su posjetili, s obzirom na to da je Jose Mourinho to dopustio, zadovoljni navijači. Cijelo su vrijeme, sasvim neočekivano, Balotelliju skandirali poruke podrške.

jutarnji.hr