VIDEO  Mladi Vatreni izgubuli od Francuske

Hrvatska, Vatreni, nogomet
Francuzi su poveli u 20. minuti kada je Nolan Roux sjajno reagirao na ubačaj i s druge stative prevario Kelavu, a izjednačujući pogodak je četiri minute kasnije postigao Ivan Perišić nakon centaršuta Pamića.



Nakon pola sata igre Nikola Kalinić je isprobao udarac izdaleka, no njegov šut s 20 metara je prošao pokraj vratnice. Nešto kasnije Kale je u gostujućem šesnaestercu okrenuo svog čuvara, koji ga je zahvatio po nogama, ali sudac nije svirao najstrožu kaznu.

Nakon četiri minute igre u nastavku Francuska je ponovno došla do vodstva i to opet preko svog najopasnijeg igrača. Roux je izbjegao zaleđe i sam izašao pred istrčalog Kelavu, prevario ga i zabio za 2:1.

Hrvatska,Vatreni,nogomet

  • PIXSELL
  • Jedini strijelac za Hrvatsku bio je Ivan Perišić

Hrvatska je pokušala uzvratiti preko Jajala u 60. minuti, ali njegov pokušaj nije bio dovoljno precizan, dok je Perišić devet minuta prije kraja pucao iz slobodnog udarca s 25 metara, no bubamara se otkotrljala pokraj stative.

Na samom kraju utakmice (88) Modeste je potvrdio pobjedu Francuske kad je, slično kao i kod drugog goila Rouxa, sam izbio pred hrvatskog vratara i s lakoćom zabio za 3:1.

Hrvatska je nastupila bez četvorice igrača iz udarnog sastava - Ivana Rakitića, Dejana Lovrena, Tomislava Barbarića i Domagoja Vide. Prva dvojica su u A reprezentaciji, dok su Barbarić i Vida ozlijeđeni.
Net.hr