VIDEO  Mamić opet poludio

Kakav je to početak godine bio u Maksimiru. Zdravko Mamić vratio se s godišnjeg odmora u Dubaiju, a dočekala ga je 'skandalozna' izjava profesora Fakulteta političkih znanosti Ivana Šibera, koji se za vrijeme sučeljavanja predsjedničkih kandidata na RTL-u usudio udariti na Dinamo:

"Bolje da se novci troše na izborne kampanje nego na propale projekte kao što je Dinamo."



Kad je to čuo, Maminju se smračilo, sazvao je novinare i četrdesetak minuta 'cipelario' državnog neprijatelja broj 1 – profesora Šibera.



"Ja sam došao iz Dubaija sav svjež i poletan, a onda sam vidio Šibera i jedva sam preživio noć. Nikad nisam bio u gorem stanju. To komunističko laprdalo iz Kumrovca našlo je napadati Dinamo, Dinamo koji stvara višak vrijednosti, koji uredno plaća poreze, hrani 200 ljudi. Magla iz Kumrovca mu je izvitoperila sav mozak", bjesnio je Mamić na profesora pa u pomoć prizvao i hrvatske branitelje.



"Gdje ste sada Hrvati koji ste branili Hrvatsku, ovo je napad na sve hrvatsko. Katolička crkva i Dinamo su simboli hrvatstva, a sada su ugroženi. A najgore je što iza tog Šibera stoji još sto Šibera. Ovaj napada nije slučajan", bjesnio je Mamić ne zaustavljajući se:

"Doktora Tuđmana sjetim se svaki dan, jedino imam zamjerku na njega ne što nije napravio lustraciju, nego što nije napravio kastraciju jezika kao što su Šiber i slični. Oni sada dolaze na veliku scenu, udbaši..', trajala je i trajala pomalo bolesna presica...

Net.hr