VIDEO  Klasnić pravom bombom zabio Hull Cityju

van Klasnić nastavio je svoj golgeterski niz u dresu Lutalica. U posljednje četiri utakmice hrvatski reprezentativac je postigao isto toliko pogodaka, a najnoviji gol zabio je u domaćem remiju protiv Hull Cityja (2:2).

Killer je već u trećoj minuti pokušao zaprijetiti gostujućem čuvaru mreže Boazu Myhillu, no iz voleja je pucao visoko preko grede. U 20. minuti je, međutim, bio puno precizniji.



Zatyiah Knight je prema šesnaestercu Hull Cityja uputio dugačku loptu, koju je glavom kratko odbio gostujući branič Andrew Dawson. Na njegovu nesreću, odbijanac je završio točno kod Klasnića, koji je loptu primirio i potom iz prve po zemlji pogodio Myhillovu mrežu.



Do kraja prvoga poluvremena više nije bilo izrazitijih prilika, ali je zato u nastavku utakmice uslijedila parada golova. U 61. minuti je Kevin Davies iskoristio kardinalnu pogrešku vratara Myhilla i glavom lagano pogodio praznu mrežu.

Vodstvo od 2:0, međutim, nije bilo dovoljno Wanderersima da upišu tek drugu pobjedu u posljednjih devet utakmica. Hull City je preko raspoloženog Stephena Hunta u samo sedam minuta (od 71. do 78.) postigao dva pogotka i time poništio sigurnu prednost domaćina.

Treba reći da je u 75. minuti Klasnić svoje mjesto na terenu prepustio Gavinu McCannu.

Tako je Bolton olako prokockao priliku za trijumf i upisao treći remi u posljednjih šest utakmica (uz pobjedu i dva poraza), no veseli sjajna Klasnićeva forma.

Hrvatski napadač je u samo dva mjeseca (od otočkog prvijenca protiv Evertona (3:2) 25. listopada op.a.) postao prvi strijelac Boltona sa šest golova, a čak pet ih je postigao u posljednjih mjesec dana.

Torres u 93. minuti srušio Aston Villu
U drugom dvoboju večeri Liverpool je slavio u gostima kod Aston Ville s 1:0, a pobjednički gol je zabio Fernando Torres u posljednjim trenucima utakmice.




Net.hr