VIDEO  Igrači i trener namlatili novinara

Igrači i trener namlatili novinara
Trener gostiju krenuo je u verbalni okršaj sa sudačkom trojkom, no arbitre su već okružile snage sigurnosti i spriječile nemile scene. U tom trenutku intervju je zaželio televizijski reporter kojega očito ne prati istančan osjećaj za procjenu situacije.

Vrućem strategu je počeo postavljati provokativna pitanja i ubrzo je taj razgovor uz prilično benigan zamah ruke od strane trenera završio. Voditelj je uzvratio mikrofonom i osiguranje je brzo stalo između dvojice protivnika u ovoj rijetko viđenoj situaciji.

No, situaciju su vidjeli i igrači Goiasa koji su uskočili u pomoć svom treneru i počeli tražiti način kako da dođu do novinara, koji je i dalje ostao blizu vidno nervoznih gostiju.

Upornost mu se nije pokazala kao najmudrija strategija jer uskoro je dobio udarac rukom, pa i nogom dok jedan gost nije potpuno izgubio kontrolu, zaobišao čitavu gužvu i udarcem šakom u trbuh ga srušio na pod.

Bijesne igrače Goiasa nije omela ni činjenica što se s ve odvijalo pred tisućama navijača, te desecima kamermana i fotreportera koji su bili u neposrednoj blizini. Policija je sve mirno gledala, a priča je okončana kada je novinar odlučio izaći iz centra zbivanja i potražiti sigurnost na drugoj strani travnjaka.

Nakon dvoboja policija je privela trojicu igrača Goiasa kojima prijeti odlazak kod suca i, sigurno je, rigorozne kazne od strane saveza.