VIDEO  I ova reprezentacija Hrvatske ima svoga Luku, i on je nosio dres s lentom crvenom!

I ova reprezentacija Hrvatske ima svoga Luku, i on je nosio dres s lentom crvenom!

Hrvatska futsal reprezentacija pobjedom protiv Bosne i Hercegovine (4:0) i Švedske (3:1) izborila plasman u Elitnu rundu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Izabranici Mate Stankovića u dvije utakmice pokazali su odličan futsal, a kako su najavljivali od presudne je važnosti za prolazak dalje bio susret protiv Bosne i Hercegovine.

Iako je uoči utakmice za Hercegovina.info Luka Suton kazao: "Sigurno je kako nas večeras očekuje jako teška i zanimljiva utakmica", i nije bilo baš tako. 

Za to se naročito pobrinuo sam Suton zabivši tri fantastična gola, Hrvatska je dominirala cijelim susretom, a samo je fantastični Stanislav Galić na vratima Bosne i Hercegovine svoju momčad spasio od težeg poraza.

Iako je u reprezentaciji Hrvatske nedostajao Josip Suton, dugogodišnji kapetan, mlađi brat preuzeo je glavnu ulogu na parketu. 

Dubrovački mediji nakon utakmice su pisali o : "Sutonu Bosne i Hercegovine u Gospinu polju", a mi ćemo kazati kako i ova reprezentacija Hrvatske ima svoga Luku. I ovaj je nosio "Plemićki" dres s lentom crvenom. Neka bude uspješan kao i njegov imenjak.

FOTO: FaH

https://youtu.be/GjbXw--EDSc