Velimir Zajec više nije trener Dinama

Dinamo, velimir zajec, Dinamo, Zdravko Mamić, velimir zajec
Velimir Zajec više nije trener Dinama! Nakon samo tri odigrana kola domaćeg prvenstva i ispadanja u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka, Izvršni odbor NK Dinama na današnjoj je telefonskoj sjednici smijenio Zajeca, prenosi nacional.hr.

Naime, kako saznaje Nacional.hr iz izvora bliskih klubu danas je hitno sazvana telefonska sjednica Izvršnog odbora na kojoj je donesena ova odluka. Prema informacijama koje smo dobili svaki od 15 članova Izvršnog odbora preko telefona se izjašnjavao o tome podržava li Zajecovu smjenu ili ne.

Očito kako je većina članova Odbora bila za Zajecovu smjenu, te je on nakon samo osam službenih utakmica prisiljen napustiti klupu maksimirskog kluba.

Zdravko Mamić se na ovaj način brzopotezno riješio još jednog trenera s kojim je od samog početka, navodno bio u lošim odnosima. Naime, iako Mamić nije član Izvršnog odbora, teško je za povjerovat da bi Zajec bio smijenjen bez Mamićevog blagoslova.

Informaciju o Zajecovoj smjeni pokušali smo provjeriti kod Dinamovog glasnogovornika Ade Kožula, no on na pozive nije odgovarao. Ipak, iz maksimirskog kluba je došla informacija da je za 12 sati sazvana izvanredna press konferencija.

Dinamo je tako ostao bez trenera nakon jednog od najlošijih starteva otkako je 1. HNL jer je u prva tri kola osvojio samo 4 boda. Isto tako bit će zanimljivo vidjeti koga će Mamić izabrati za Zajecovog nasljednika, jer su pred klubom presudne utakmice za ulazak u Europsku ligu protiv mađarskog Gyora.