Veliki uspjeh humanitarnog malonogometnog turnira za pomoć u liječenju Stipe Ljubića

humanitarne akcije i apeli, stipe ljubić, Udruga prijatelja športske obitelji Zrinjski, humanitarni turnir

Ukupan prikupljeni prihod od samog turnira i niza akcija koje smo organizirali uz turnir, a koji će ići za pomoć malenom Stipi, iznosi 16.000,00 KM, što je iznad očekivanja članova Udruge i čini nas iznimno ponosnim. Turnir održan prošli tjedan dokazao je da se uz malo dobre volje, entuzijazma i truda može sve.
Na jednom mjestu smo uspjeli okupiti klupske legende HŠK Zrinjski, legende sa tribina stadiona pod Bijelim Brijegom, ekipu svećenika i druge čime smo svima dokazali da Zrinjski i Mostar imaju srce i znaju prepoznati iskrenu i dobru ideju. Na turniru je bilo prisutno preko tisuću ljudi i sve je prošlo bez ijednog, pa i najmanjeg incidenta. Dapače, ponosni smo zbog iznimnog uspjeha u kombiniranju zdravog športskog natjecanja na terenu i odlične atmosfere na tribinama, naravno ne zaboravljajući humanitarnu prirodu same akcije.

Da podsjetimo, pobjednik turnira je momčad „Tribina zapad" koja je u finalu pobijedila momčad „Ultras Pub". Pored njih nastupile su momčadi „Veterani Zrinjskog", „Ćalta za predsjednika", „Svećenici", „Udruga prijatelja Zrinjskog", „Ultras Smrčenjaci" i „KN Ultras Zrinjski". Za najboljeg igrača turnira, jednoglasnom odlukom svih prisutnih natjecatelja, proglašen je Dražen Barać - Padre iz momčadi „Udruga prijatelja Zrinjskog".

Cjelokupan prihod od turnira namijenjen liječenju našega malenog heroja Stipe Ljubića koji je otputovao u Njemačku na liječenje tumora oka samo je mali dio onoga što je potrebno za potpuni oporavak malog Stipe. Zato apeliramo na institucije grada, županije i države kao i gospodarske subjekte da pomognu u ovakvim situacijama našim sugrađanima.
Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nam pomogli i dali svoj doprinos da turnir ostvari ovaj uspjeh. Posebno se zahvaljujemo Športskom savezu grada Mostara kao pokrovitelju turnira.

Mostar, 28.09.2011. Predsjedništvo Udruge