Veliki preokret u slučaju Mandžukić: Zbog jednog razloga propada transfer u Katar?

Mario Mandžukić, LA. Los Angeles, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Manchester United, mario madžukić, Dejan Lovren, trensferi, mario madžukić, Borussija Dortmund, Mario Mandžukić, Manchester United, Borussija Dortmund, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Juventus, Mario Mandžukić, transfer, katar

Već dogovoreni transfer Marija Mandžukića u katarski Al-Duhail navodno je propao zbog razlike u pogledu na plaću.

Bivši hrvatski reprezentativac otputovao je u Katar, gdje je trebao potpisati za tamošnji klub na 18 mjeseci i pridružiti se bivšem suigraču iz Juventusa Mehdiju Benatiji. Mandžo je ukupno trebao zaraditi 12 milijuna eura, ali Tuttomercatoweb izvještava da je njegov ugovor s Al-Duhailom pod upitnikom i da se vraća u Italiju.

Katarski klub pristao je platiti naknadu od pet milijuna eura za potpisivanje 33-godišnjeg napadača, ali dvije su strane naišle na neslaganje oko osobnih uvjeta.

Unatoč tome, talijanski mediji sugeriraju da bi se ipak mogao postići dogovor jer i Mandžukiću je u interesu pronaći klub u kojem će igrati, s obzirom na to da Maurizio Sarri ne računa na njegove usluge.