VELIKI POVRATAK: Mario Mandžukić se vraća u reprezentaciju???

Hrvatska, Finska, Mario Mandžukić, Vatreni, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Hrvatska vatreni, mario madžukić
Trojac je dao puno za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali većinu je zabolio jedan oproštaj. Ovaj od Mandžukića, a evo i zašto...

Prema izvjestiteljima s utakmice Juventus - Napoli (3:1), Mario Mandžukić bio je prvi igrač derbija talijanske lige s ocjenom 8.8 (Sofascore, WhoScored), ispred Cristiana Ronalda (8.5, odnosno 8.6), koji je imao prste kod sva tri pogotka Stare dame.

Podvučemo li crtu pod prvih sedam kola Serije A, Cristiano Ronaldo najbolje je ocijenjeni igrač Juventusa s prosjekom 7.99, a postigao je samo tri pogotka (uz pet asistencija), dok je MM odmah do njega - efikasniji (četiri pogotka, 1 asistencija), s prosjekom 7.44.

A poznati talijanski novinar Tuttosporta, Massimo Franchi, oduševljeno objašnjava što se događa u ‘Staroj dami' kad je u pitanju preporođeni Mandžo:

"Da, jer je on također pravi, punokrvni napadač koji pojavom Ronalda odjednom dobiva mnogo više prostora. Pazite, sve momčadi koje igraju protiv Juventusa fokusiraju se na to kako zaustaviti Ronalda, to je njihova glavna misija. Ali tek kada pomisle da su u tome uspjeli, onda su u problemima jer tada nastupa Mandžukić; uvijek raspoložen, pun samopouzdanja. Mandžo će svoj prostor uvijek sjajno iskoristiti. Zabio je četiri pogotka, ja mu pripisujem i onaj nepriznati protiv Chieva jer je bio regularan", kaže Franchi.

I baš na temelju toga večerni.hr lansirao je pomalo senzacionalnu vijest jer kako kažu:

Mandžina briljantna forma teško može ostaviti ravnodušnim i izbornika Zlatka Dalića, no neumoljiva istina je da je MM svoju posljednju utakmicu u reprezentaciji već odigrao. Ipak, doznajemo kako bi stručni stožer vatrenih, ne donese li eksperimentalna formacija iz Lige nacija značajan pomak, na proljeće mogao još jednom okrenuti Mandžukićev broj...

nogometne-vijesti.hr