Velibor Đurić: U revanšu neće biti problema

Ipak, preokret je uslijedio na sarajevskoj Otoci, kada su plemići neočekivano otkinuli bod najvrućem pretendentu za nastup u europskim natjecanjima, a Đurić bio najbolji pojedinac na susretu, piše oslobođenje.

Od tog dana vjeruje mu i Branko Karačić, a ljubimac mostarske publike u Andori odužio se još jednom kvalitetnom partijom i golom za drugo pretkolo.

"Ne bih želio zvučati stereotipno, ali danas svatko igra nogomet, pa i ovi amateri koji su nas namučili. Čujem da su i ovi iz San Marina podobro namučili Sarajevo na Koševu. Danas nema lakih protivnika i pobjeda od sedam golova razlike kao nekad", kaže Đurić, koji je potom komentirao 90 minuta iz Andorra la Velle.

"Možda smo ih potcijenili, a možda smo bili i umorni. Kada smo se uozbiljili i zbili redove, sve je krenulo nabolje. Nakon izjednačenja, posao smo ubrzo riješili kako smo svi priželjkivali. Svi možemo biti zadovoljni jer je jedan od naših najvećih ciljeva u novoj sezoni - plasman u drugo pretkolo, kojemu smo vrlo blizu ".

Trener Karačić najavio je da će na uzvratu promiješati karte i priliku pružiti i nekim igračima koji su u Andori imali manju minutažu.

"Konkurencija je u timu trenutno velika. Na svim pozicijama imamo po dva kvalitetna igrača, tako da šef teško može pogriješiti. U revanšu smo favoriti i vjerujem da neće biti problema", dodaje Đurić.