FOTO  Velež pred tri tisuće gledatelja svladao Zvijezdu, remi u Bijeljini

FK Velež, pobjeda

Utakmicama u Mostaru i Bijeljini otvoren je nastavak sezone u Premijer ligi BiH. Velež je na svom terenu pred oko 3000 gledatelja s 2:0 svladao Zvijezdu 09, dok u susretu između Radnika i Željezničara nije bilo golova.

Rođeni su protiv Zvijezde dominirali tijekom cijele utakmice i zasluženi došli do treće pobjede u nizu.

Velež je prvu prigodu propustio u 19. minuti kada je pokušaj Fajića obranio Vujanac. Dvije minute kasnije gostujući vratar je morao po loptu u mrežu nakon udarca Brandaa koji je pogodio na asistenciju Fajića. Napadač Veleža u 33. minuti bio je neprecizan i s minimalnim vodstvom domaćina otišlo se na odmor.

U 54. minuti pokušao je Zvonić, ali je Vujanac ponovno na visini zadatka. Vratar Zvijezde ništa nije mogao učiniti u 58. minuti kada je sjajan pogodak postigao Edo Vehabović za vodstvo Veleža 2:0.

Do kraja susreta Fajić je propustio još jednu prigodu, ali nije previše žalio jer je njegova momčad došla do očekivane pobjede.

FK Velež: Bobić, Ćosić, Zvonić, Manev, Ćivić, Pršeš, Hasanović, Vehabović, Ovčina, Brandao, Fajić.

FK Zvijezda 09: Vujanac, Correira, Lazić, Haljeta, Đelmić, Tojčić, Stjepanović, Janković, Benović, Popara, Vojinović.

Radnik i Željezničar podijelili su bodove odigravši 0:0 u susretu bez puno prigoda. Posljednja utakmica današnjeg programa igra se u 17.30 sati na Koševu između Sarajeva i Tuzla Citya.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.