Velež otputovao u Crnu Goru

Nedim Jusufbegović
Baza Veležu biti će ponovno Bar, lučki grad u kojem je Velež boravio i prošle zime. Šef struke Veleža Nedim Jusufbegović zadovoljan je do sada urađenim.

- Za ovaj dio priprema je dobro i može dobiti prolaznu ocijenu, iako tu ima još mnogo prostora za napredak, kako pojedinačno igrača, tako i cijele momčadi. Malo su nam posljednjih desetak dana počele kiše predstavljati problem, jer to odmah stvara probleme sa terenima. U svakom slučaju Uprava se potrudila da nam osigura adekvatne uvjete u Baru i trebamo ih maksimalno iskoristi. U Crnoj Gori ćemo još više pojačati naš rad, a istovremeno planirane su i kontrolne utakmice, istakao je Jusufbegović.

Tijekom boravka u Crnoj Gori Velež će odigrati tri kontrolna susreta. Protivnici su Slavija iz Istočnog Sarajeva i Novi Pazar, član Super lige Srbije. Obje utakmice bi se trebale igrati u Baru. Treći protivnik je crnogorski prvoligaš OFK Petrovac, a ta utakmica najvjerovatnije će se igrati na njihovom stadionu. Velež će u Baru boraviti desetak dana.