Večeras Nacional Zagreb - Futsal Dinamo

fc nacional, futsal dinamo
Kao najbolju najavu za ovaj derbi, prenosim Vam dio članka sa jednog portala:

"Napokon je Zagreb dobio pravi derbi - dva kluba koja su u naletu, jedan koji je kvalitetom ponajbolji u Europi i drugi iza kojeg stavi vojska fanatika i svakim danom sve više raste. Za razliku od rukometa ili nogometa gdje Dinamo ili PPD Zagreb nemaju konkurenciju niti tenzije, za razliku od košarke u kojoj klubovi žive od danas do sutra i prioritet im je vlastito preživljavanje, Nacional i Futsal Dinamo polako postaju veliki rivali. Večeras(petak, 21.travnja) u 20 sati Nacional Zagreb će u kultnoj "Dvojci" ugostiti Futsal Dinamo, a one prave, sportske tenzije su i više nego očigledne, stoga je sigurno da nas očekuje odlična utakmica!"

Nadam se kako ćete izdvojiti dio svog vremena te u svojim tiskanim i web izdanjima popratiti ovaj sportski događaj dana u gradu Zagrebu.

Za sve Vas koji niste u mogućnosti fizički prisustvovati utakmici, live strema utakmice možete pratiti na Hrvatskoj nogometnoj televiziji ili na našem YouTube kanalu - https://www.youtube.com/channel/UCbDwUYHcragU1EMsz7IOd4g.