Večeras na Pecari igraju Široki Brijeg i GOŠK

NK Široki Brijeg, GOŠK Gabela, Premijer liga BiH, NK Široki Brijeg, NK GOŠK, GOŠK Gabela, Darko Dražić
Širokobriježani su pod imperativom pobjede u ovom susretu i s ciljem vratiti se u pozitivnu seriju iz prva četiri kola natjecanja.

Puno nam više ta utakmica znači nego GOŠK-u.
Poznajemo protivnika dobro od ranije i poštujemo ih. Ipak smatram da smo bolja momčad te da to samo moramo dokazati i na terenu, kaže kapetan Širokog Brijega Dalibor Šilić.

Momčad će biti i kompletnjja spram utakmice u Tuzli gdje su igrali bez četiri igrača. U sastav se sada vraćaju Ivanković i Ješe, dok će Ćorić i Zakarić ponovno izostati zbog ozljeda.

Bez obzira na sastav, igrat ćemo igru kakvoj uvijek težimo, a na GOŠK-u je da porazmisli kako će nam se suprotstaviti. Na njima je da se prilagođavaju, jednako i mi činimo kad igramo s boljim momčadima, govori Šilić.

Dvije momčadi su se sastale u predsezoni, prije nešto marge od mjesec dana. U generalnoj probi bilo je 0:0.

Tada su nas malo iznenadili, nismo očekivali da će pružiti tako dobar otpor. Ipak to su utakmice koje se odigraju u tijeku teških priprema, dan prije smo imali dva treninga, a na dan utakmice još jedan. To nije pravo mjerilo, napominje Šilić.

Pravi odnos snaga ponudit će prvenstveni okršaji od kojih je na programu prvi onaj večerašnji (20 sati) u Širokom Brijegu.

GOŠK je možda na početku malo bio impresioniran Premier ligom, međutim, čini se da su se tog dodatnog tereta oslobodili. Osim toga, na Pecari će sigurno igrati rasterećeni. Ipak, mi smo kvalitetniji i nadamo se da ćemo pobijediti, rekao je Dalibor Šilić.

Er. B. DL