Večeras derbi u Mostaru: Aktualni prvak dočekuje viceprvaka

Futsal, Premijer Futsal liga, FC Mostar Stari Grad Staklorad, MNK Brotnjo

U okviru 5. kola Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine, večeras će aktualni prvak Bosne i Hercegovine FC Mostar SG Staklorad dočekati viceprvaka Brotnjo iz Čitluka.

Biti će to repriza prošlogodišnjeg finala doigravanja za prvaka, iz kojega su mostarci izašli kao pobjednici i osvojili treći naslov prvaka uzastopno.

U posljednje dvije sezone Mostar Stari Grad i Brotnjo su bile najbolje dvije momčadi u Bosni i Hercegovini, te je sigurno kako nas i večeras očekuje odlična futsal predstava.

Josip Bošković jedan od stožernih igrača u redovima Mostaraca kaže kako sutra očekuje tešku utakmicu.

-Očekuje nas zahtjevna i teška utakmica. Momčad Brotnja jako dobro poznajemo, prošlogodišnji su finalisti. Moramo u utakmicu ući maksimalno koncetrirani kako bi ostvarili novu pobjedu. Igramo na domaćem terenu i zanimaju nas samo tri boda, kaže Bošković za Hercegovina.info.

S druge strane u momčad Brotnja se nakon odrađene kazne od dvije utakmice zbog crvenog kartona u Uskoplju vraća Tomislav Bošnjak, Ljubušak koji se u tri godine igranja u Brotnju nametnuo kao neizostavan član momčadi Mateja Čilića.

- Odradio sam kaznu i jedva čekam da sutra istrčim na teren. Mi smo spremni i maksimalno motivirani da pokažemo da se možemo nositi s aktualnim prvakom. Nema tu puno nepoznanica jako dobro poznajemo jedni druge i očekujem jednu borbenu, žustru, ali fair play utakmicu. Ulogu favorita prepuštamo Starom Gradu, ali pokušati ćemo iznenaditi i približiti se vodećoj poziciji na prvenstvenoj ljestvici, kazao je za Hercegovina.info Tomislav Bošnjak.

Utakmica se igra večeras s početkom od 19 sati u dvorani Midhad Hujdur - Hujka.