Vatreno krštenje na Poljudu : Joe Šimunić poslao poruku Torcidi!

Vatreno krštenje na Poljudu : Joe Šimunić poslao poruku Torcidi!
U subotu navečer se na Poljudu igra derbi između Hajduka i Dinama, a organizatori, posebno policija, imaju pune ruke posla.

U Splitu se najavljuje veliki broj navijača Dinama i rekordni broj pripadnika policije, a sve oči gledatelja na Poljudu bit će posebno uperene u Josipa Šimunića.

Nakon što je između Hajduka i Dinama izabrao zagrebački klub, u velikom dijelu južnog dijela Hrvatske je postao persona non grata, pa su mu na treningu reprezentacije na Braču poručili da ode iz Dalmacije, dok je u Splitu osvanuo i transparent Joe, moja mater te traži.

Dinamov branič, koji u svom bivšem klubu Hoffenheimu dugo nije igrao, protiv Izraela je odigrao svih 90 minuta, te je izjavio kako će trener Modrih Kruno Jurčić odlučiti hoće li istrčati na Poljudu na kojem mu sigurno ne spremaju dobrodošlicu.

"Osjećam se relativno dobro. Nisam dugo igrao, sad sam protiv Izraela odigrao svih 90 minuta i dobro sam se osjećao. Sve ću to kazati treneru Jurčiću, a on će odlučiti hoću li igrati u Splitu. Ja nisam ništa kriv, baš ništa! Druga je stvar što su neki ljudi svašta izjavljivali i doveli do ovakve atmosfere. Koncentriran sam isključivo na nogomet, samo to me zanima. Nogomet mora pobijediti na Poljudu, derbi mora biti ponos hrvatskog nogometa", izjavio je Šimunić za Sportske novosti.