Valverde: Rakitić ostaje u Barceloni

Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, FIFPro, Ivan Rakitić, rodrigo bantacur, barcelona, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, Ivan Dodig, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, barcelona, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, barcelona, FC Barcelona

Trener španjolskog nogometnog prvaka Barcelone Ernesto Valverde izjavio je kako će hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić ostati u klubu iako ga je u prva dva kola nove sezone izostavio iz udarne postave.

"On je veliki igrač i ništa me ne navodi na pomisao da neće ostati ovdje. Sezona je jako duga te će biti mjesta za sve igrače", izjavio je Valverde na konferenciji za medije u Barceloni, prenosi Hina.

Katalonski klub u subotu igra protiv Osasune u trećem prvenstvenom kolu. Valverde je Rakitića protiv Athletic Bilbaa uveo na početku drugog poluvremena, a protiv Betisa ga je ostavio na klupi.

Prvi put od ljeta 2017. godine, kada je Valverde došao u Barcelonu, Rakitić nije bio igrač udarne postave u španjolskom prvenstvu. Posljednjih dana su stoga mediji nagađali o njegovom mogućem odlasku iz kluba premda ima ugovor do ljeta 2021.

Ljetni prijelazni rok završava 2. rujna.