Vahid Halilhodžić: S Dinamom ću u Ligu prvaka

Nakon tri sata završnih pregovora sa šefom Dinama, bosansko-francuski stručnjak Vahid Halilhodžić potvrđen je za novog trenera plavih, piše sportal.hr.

- Malo me sve ovo zateklo jer već sutra preuzimam posao. O suradnicima zasad ništa ne znam, no prvi je tu do mene - kazao je Vaha pokazujući na Zorana Mamića.

Ni o momčadi ne zna previše, no to ga ne brine.

- Imam svoj način rada, a došao sam jer s Dinamom želim u Ligu prvaka. Ovo je veliki izazov za mene, jer da nije, ponudu ne bih ni prihvatio. Imao sam i drugih, puno unosnijih.

Već u utorak Halilhodžić će odraditi dva treninga, a debi na klupi imat će u četvrtak protiv Gyora.

- Osvojio sam afričku LP s marokanskom Raja Casablancom, s radio sam s Lilleom koji je kasnije ušao u Ligu prvaka, osvojio sam  francuski Kup s PSG-om, uveo sam Obalu Bjelokosti na nedavno svjetsko prvenstvo... I zato vjerujem u Dinamov daljnji uspjeh. Ovo je moj projekt - prenose Halilhodžićeve riječi Dinamove stranice.

Novi strateg zagrebačke momčadi očito zna da Dinamo i navijači posljednjih dana nisu baš na ''ti''.

- Želja mi je da svi koji širom Hrvatske i svijeta koji vole klub budu naš 12. igrač i moralna podrška jer ćemo uz njiho sigurno lakše ostvariti rezultate koje svi želimo i u koje vjerujemo - zaključio je.

Autor: Robert Junaci, Antonela Vukorepa/VLM