Vahid Halilhodžić ne želi prihvatiti izborničku stolicu nogometne reprezentacije BiH

Nedjeljom u 2, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Dinamo, Vahid Halilhodžić, FK Željezničar, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Zdravko Mamić, alžir, Vahid Halilhodžić, Vahid Halilhodžić, FK Turbina, Jablanica, Vahid Halilhodžić, Vahid Halilhodžić, reprezentacija Japana, Vahid Halilhodžić, reprezentacija Japana, Vahid Halilhodžić, japan, reprezentacija Japana, Vahid Halilhodžić, Vahid Halilhodžić, kumstvo, ledinac

... od toga neće biti ništa.

Vahid Halilhodžić nije se predomislio i ne želi prihvatiti izborničku stolicu nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Sastanak koji je prije dva dana završio u Makarskoj između čelnika NS BiH i Vahida Halilhodžića završio je odbijanjem Vahe da preuzme mjesto izbornika najbolje selekcije nogometaša BiH.

Mnogi, mediji su objavili da bi se sastanak između Halilhodžića i vrha NS BiH trebao održati večeras u Mostaru, ali to nitko ne želi potvrditi u NS BiH.

"Halilhodžić je ostao pri svome i sumnjam da preuzeti izborničku funkciju. Ostalo je otvoreno da se susretnemo još jednom ono više neslužbeno na kavi, ali za sada mislim da od njegovog preuzimanja BiH reprezentcije nema ništa", izjavio je naši izvor iz bh. kuće nogometa.